Auteur Topic: Nieuws  (gelezen 213554 keer)

nagier

 • Machinist
 • ***
 • Berichten: 152
Re: Nieuws
« Reactie #525 Gepost op: 21 oktober 2020, 12:46:17 »
ja beter haha bedankt bijna niks veranderd in de plannen

Vriend

 • Algemene moderator
 • Stuurman
 • *****
 • Berichten: 1.004
 • Geslacht: Man
Re: Nieuws
« Reactie #526 Gepost op: 21 oktober 2020, 13:42:05 »
Bericht van de Facebook pagina van Rederij Doeksen vandaag.

Paul Melles (60) neemt op 31 december 2020 afscheid als #directeur van Rederij Doeksen. Melles: “Komend jaar werk ik 34 jaar voor de Rederij, waarvan 20 jaar als algemeen directeur. Deze jaren zijn leerzaam geweest, boeiend, hectisch, vol kansen en uitdagingen. Zo’n beetje alles wat maar gebeuren kon, hebben we meegemaakt. Van concessiestrijd tot corona-uitbraak. We hebben mooie nieuwbouwprojecten kunnen realiseren en grote stappen gezet op het gebied van veiligheid, gastvrijheid en vergroening van onze vloot. Ik laat een mooi bedrijf achter waar ik erg trots op ben. Maar het is nu tijd voor een nieuwe generatie.”

Melles wordt opgevolgd door Dirk Spoor (38), die momenteel de functie van hoofd hospitality en HR vervult. Spoor kwam in 2010 in dienst bij Rederij Doeksen. “Dirk heeft visie en ambitie en weet precies wat belangrijk is om een bedrijf als Rederij Doeksen succesvol de toekomst in te loodsen. We zijn de afgelopen twee jaar intensief met elkaar opgetrokken om hem op het directeurschap voor te bereiden. Ik ben trots dat we de directiewissel intern kunnen oplossen. Het bedrijf is bij hem in heel goede handen.”

Paul Melles blijft bij de rederij betrokken: “Koninklijke Doeksen heeft me gevraagd om als technisch directeur de bestaande activiteiten van onze holding - waar naast Rederij Doeksen ook de bedrijven Waterbus en Royal Huisman onder vallen - te ondersteunen en nieuwe projecten op te starten. De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd, o.a. op het gebied van vergroening. Op dat gebied zal ik zeker gaan adviseren en daar heb ik erg veel zin in.” Hij lacht: “En daarnaast, zeker niet onbelangrijk: mijn vierde kleinkind is op komst. Ik wil meer tijd kunnen besteden aan mijn gezin en meer genieten van de dingen in het leven.”

Ook vanaf deze plaats bedanken wij Paul Melles voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren en we wensen Dirk Spoor veel succes toe in zijn toekomstige functie 😀👏👏👏

cupdruchan

 • Machinist
 • ***
 • Berichten: 125
Re: Nieuws
« Reactie #527 Gepost op: 29 oktober 2020, 23:02:14 »
Gewijzigde dienstregeling 30 oktober a.s.

 

Helaas heeft het coronavirus ook binnen het nautische team toegeslagen. Dit betekent, dat we gedwongen zijn enige wijzigingen aan te brengen in de gepubliceerde dienstregeling van vrijdag 30 oktober a.s.

 

De volgende afvaarten van het ms Midsland vervallen:

    Harlingen – Terschelling: 13:00 uur
    Terschelling – Harlingen: 15:40 uur

 

De volgende afvaarten van het ms Willem Barentsz worden uitgevoerd door het ms Midsland:

    Harlingen – Terschelling: 11:30 uur en 16:45 uur
    Terschelling – Harlingen: 14:10 uur en 19.10 uur

 

Met passagiers die voor deze afvaarten hebben geboekt, is inmiddels contact opgenomen.

bron: doeksen.nl