Schepen van Doeksen > Overige onderwerpen

Werfbeurten

<< < (54/56) > >>

cupdruchan:
De Friesland blijft iets langer op de werf, aankomende vrijdag is de planning omgegooid en vaart een willem als hoofdboot.
het teveel aan geboekte auto's is omgeboekt

L.Noorman:
Werfnieuws: Veerboot Friesland gaat van woensdag 8 t/m zaterdag 25 november naar de werf voor regulier groot onderhoud. In deze periode vervangen de Willem Barentsz en Willem de Vlamingh de dienst van de Friesland. Ook snelboot Koegelwieck gaat in deze periode naar de werf en wel van woensdag 8 t/m woensdag 22 november. De Tiger voert in die periode de sneldienstregeling uit.
Het onderhoud aan de schepen wordt uitgevoerd in Harlingen. De dienstregeling blijft in deze periode ongewijzigd. Door onze schepen goed te onderhouden en voor te bereiden op het winterseizoen, kunnen we uitval door technische storingen zo veel mogelijk beperken 👍😄
 (archieffoto: Cees Swart)

L.Noorman:
De Friesland ligt momenteel op de werf in Harlingen voor jaarlijks groot onderhoud. Ze krijgt buitenom een schilderbeurt, de bakboordmotor wordt onderhanden genomen en we vervangen het leidingwerk van het toiletsysteem. Ook komt er een nieuwe koel- en vriesinstallatie. Genoeg te doen dus, voordat ze op 25 november weer in de dienst gaat! 💪😄 (credits foto's: vlootinspecteur Sjoerd Slinger) - Via Facebook Rederij DoeksenL.Noorman:
Voor de liefhebbers even een sneakpeek op de werf in Harlingen. Daar staat de Friesland hoog en droog voor een flinke schilderbeurt. Gelukkig kunnen we gebruik maken van de overdekte hal, zodat we geen last hebben van de regen. In het stuurhuis wordt druk gewerkt aan het leidingwerk. Als alles volgens planning verloopt, is deze dame vrijdag 24 november weer klaar voor de dienst (credits foto's: Hanny Wentink)L.Noorman:
Sneldienst Koegelwieck ging afgelopen vrijdag naar Damen Shiprepair en werd daar voor de groot onderhoudswerkzaamheden droog gezet. Vlootinspecteur Ivo Wiersma maakte ter plaatse foto's 


Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie