Schepen van Doeksen > Overige onderwerpen

Modellen van Doeksen-schepen

<< < (20/20)

Hunter:

--- Citaat van: L.Noorman op 28 november 2022, 16:29:47 ---
--- Citaat van: Hunter op 25 november 2022, 23:53:02 ---
--- Citaat van: L.Noorman op 26 april 2021, 20:26:48 ---Afgelopen zaterdag is de Midsland dan, na jaren van vertraging, definitief vertrokken uit Harlingen. Ik ben in 2015 begonnen met het maken van een 3D model van dit schip. Destijds had ik het doel gesteld om het model af te hebben voordat het schip uit dienst zou treden. Dat is dus niet gelukt. Eigenlijk had ik de handdoek al wel aardig in de ring gegooid: weinig zin meer en het ontbreekt mij ook aan tijd. Toch is het doodzonde, omdat ik er tot dusver al enorm veel tijd aan gespendeerd heb. Toch nog maar even verder gegaan vandaag.....
Vanmorgen was het autodek nog helemaal 'glad' aan de muren.

--- Einde van citaat ---

Hey Noorman,

Ben je nog steeds bezig met het 3d model van de Midsland of is nu echt definitief de handdoek in de ring gegooid zou echt jammer zijn ben echt benieuwd naar het complete model van de Midsland als ex machinist van de Midsland.

Groeten.

--- Einde van citaat ---

Hoi Hessel,

Het ontbreekt mij echt aan tijd om het model goed af te maken. Ik heb al wel eens bedacht om de kantjes er een beetje bij af te lopen en bijvoorbeeld de ballonbaksalon en de bar niet mee te nemen in het model om het zo toch maar af te ronden. Helaas te druk met van alles.... maar wie weet. Ik heb alle bestanden nog bewaard dus ik zou er zo weer verder mee kunnen gaan

--- Einde van citaat ---

Hey Noorman,

Ik hoop dat je straks nog wat tijd er voor vinden kan, zou echt zonde zijn u was goed op weg alles klopt tot in detail. Ben benieuwd naar het eindresultaat ik hou het in de gaten ;)

Groeten

L.Noorman:
Ja ik hoop het zelf ook maar ik merk dat het mij steeds minder goed lukt om er tijd voor te vinden met een kleine thuis.  :)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie