Schepen van Doeksen > Actueel

Vervallen en extra afvaarten

(1/50) > >>

Bob Koetsier:
Beste forumleden,

Omdat we het Nieuws topic beschikbaar willen houden voor het échte nieuws, hier een apart topic, speciaal voor de extra en vervallen afvaarten van Doeksen. Deze zijn vaak te vinden op de website van Rederij Doeksen, of op NOS teletekst pagina 723.

OLAU-fan:
Waarschijnlijk vult collega EVT het gat op door de vervallen Doeksen-sneldienst. Op de site van EVT is te lezen:

Extra afvaart
Zaterdag 9 januari.

Vertek Terschelling om 14.30u
Vertrek Harlingen om 17.00u

Deze afvaart is zojuist mogelijk geworden doordat er ruimte is ontstaan omtrent de venstertijden door meteorologische omstandigheden.

Mochten deze omstandigheden aanhouden, dan worden deze tijden vanaf maandag ook nog aangehouden.

Bron:  http://www.evt.nl/evtnieuws.php

brandaris:
wat een B..shit, ze varen maar de laaste tijd maar 1x per dag, gat gevallen door de venstertijden? doei... ze houden zich er totaal niet aan, is me meerdere malen opgevallen dat ze om half 1 op het vertrek van de Friesland buiten in t oosterom of zelfs in de haven ligen te wachten... dacht dat daar minimaal een half uur tussen moest zitten en ze dus pas om 13.00 uur de haven in zou mogen..
dus trekken ze zich niks aan van die zgn venstertijden...
dit wordt natuurlijk de media ingeslingerd om maar weer te horen te krijgen : zie je wel, ze doen het goed die evt, doeksen ligt ze alleen maar dwars...

willem boot:
Hoort in dit topic denk ik niet echt thuis, maar je hebt het bij het rechte eind, een povere poging tot propaganda. Zo langzaamaan blijft er niet veel anders over dan een Aldi-bootje. Van Public Relations heeft deze "onderneming" geen kaas gegeten. Van ondernemen trouwens ook niet.

Wim Vink:
Zondag 10 januari geen afvaarten sneldienst i.v.m ijsgang. Vanaf maandag 11 januari varen alle schepen volgens dienstregeling.

Bron: website Rederij Doeksen

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie